Vecka 51

Allmänt, Veckoscheman

Helt sjukt att 2016s näst sista vecka nu är här. Årets mysigaste vecka är nu på ingång. Nu har vi släppt all stress kring skolan och går i stället in i en bubbla av mys, släkt och paket. Jag själv älskar julen. Så mycket gott att äta och så mycket mys det blir. Svårslaget med andra ord!

Måndag: En kort skoldag, Zille ska ridas ett lösgörande pass i skogen och under kvällen tänkte jag baka lite julgodis. Mumsigt! Ska även se över om vi har något julpynt till stallet.

Tisdag: Avslutning i skolan. Med julshow, fika och bara allmänt mys. Efter det har jag lite ärenden på stan + att träffa mormor och morfar en sväng innan jag ska till ungdomsmottagningen för att förnya p-piller. Jobbigt men nödvändigt! När jag kommer hem ska Zille ridas ut i skogen. Blir att börja arbeta ordentligt med galoppen igen efter lilla mini-vilan. Åker till Dennis på kvällen.

Onsdag: Första dagen av mitt jullov. Helt oplanerad. Men Zille ska ridas ut i skogen och Nalle ska promeneras. Sover hos Dennis på kvällen.

Torsdag: Oplanerad dag, verkligen. Inget mer på agendan förutom att Zille ska motioneras. Sover sedan hos Dennis även denna kväll.

Fredag: Båda hästarna ska promeneras och på kvällen är det uppesittar-kväll med mamma, pappa och Dennis. Så mysigt!

Lördag: Självaste julafton! Båda hästarna kommer vila och få äta äpplen. Vi firar jul hemma hos oss men Dennis ska fira med sin släkt. Eftersom han sover hos oss öppnar vi våra paket under morgonen och sedan får vi mysa extra under julaftonskvällen.

Söndag: Juldagen vilket innebär att vi fortfarande myser. Äter lite rester från julmaten och bara tar det lugnt. Sover sedan hos Dennis på kvällen.

En bild på mig från nyår 2015/2016!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229