Vecka 47

Allmänt, Veckoscheman

Måndag: Kompledigt från skolan då vi hade öppet hus i lördags. Zille ska ridas ett lösgörande pass. Övrig tid kommer bestå av plugg. Tror jag sover hos D!

Tisdag: Skola som vanligt. Hästarna promeneras denna dag och sedan blir det julbak med mamma. Då blir det lussekatter här hemma! Åker till D på kvällen.

Onsdag: Skola och sedan ska Zille ridas ett konditionspass i skogen och Nalle ska promeneras. Sover hemma då Dennis ska på julbord! Har massvis av plugg så det kommer jag spendera min kväll med.

Torsdag: Skola och efter det ska Zille ridas. Det lutar åt ett lösgörande pass med öppnor och slutor. Sover sedan hos D. Brukar vanligtvis vara träning med torsdagsgruppen men det är teori hela veckan. Tyvärr inte möjlighet att åka på den!

Fredag: Skola och sedan ska hästarna motioneras. Zille rids ut i skogen och jag tror vi kommer ha fokus på att klättra i backar. Nalle promeneras sedan innan det blir fredagsmys!

Lördag: Hästarna promeneras på morgonen och sedan ska jag och Dennis iväg. Han har ordnat en överraskning åt mig! Ska bli så himla roligt att komma iväg lite. Vi kommer sova där tills söndagen.

Söndag: Hästarna vilar denna dag och jag vet inte vad vi kommer göra. Då vaknar vi upp i en annan stad och hittar på något kul. Svårt att skriva en veckoplanering när man ska iväg på en överraskning 😉 Det är även första advent!

Vad tycker ni om denna bild som header förresten? Jag gillar den!

Likes

Comments

eswensson
eswensson,
Veckans blogg är nu avslutad och vinnarna är uppe. Kika in & se om just du vann, och om inte, ja då kommer det en ny chans snart igen. Kram 😊nouw.com/eswensson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229