Vecka 4

Allmänt, Veckoscheman

Vecka 4 är nu här och det är dags för ännu en veckoplanering. Har det väldigt bra i skolan denna vecka då 2 kurser är inställda. I stället har vi då eget arbete som man kan jobba med hemma. Detta är planeringen som den ser ut just nu. Men den kommer säkert att ändras!

Ska ni göra något kul i veckan?

Måndag: Skola, Zille ska ridas ett lösgörande pass i skogen, Nalle ska promeneras och kvällen kommer att bestå av plugg. Sover hemma.

Tisdag: Skola (varav 1 lektion är skridskor...), hästarna vilar och i stället ska vi in till Tranås för att göra en hemlig grej. Mer om det då! Sover hos Dennis den kvällen.

Onsdag: Skola, Zille ska ridas ett konditionspass och kvällen spenderar jag hos Dennis.

Torsdag: Skola, har endast en lektion och då skriver jag prov i naturkunskap. Under kvällen är det dressyrträning med torsdagsgruppen! Sover hemma då.

Fredag: STUDIEDAG vilket innebär en helt ledig fredag. Ska in till mammas jobb med hundarna för att hälsa på. Mamma jobbar på ett äldreboende och de blir alltid så himla glada när de får träffa djur. Annars ska båda hästarna promeneras. Kvällen kommer sedan att spenderas hos Dennis.

Lördag: Under dagen ska stallet fixas och Zille ska ridas. Blir troligtvis klättra i backar och jogga på raksträckor. På kvällen ska vi till min morbror med familj för att fira min kusin som fyller år. Blir trevligt! Då sover vi hemma hos mig.

Söndag: Helt oplanerad söndag för min del förutom att Zille ska ridas. Tänkte att vi skulle ge oss ut på en längre sväng om underlaget tillåter. Ganska kravlöst och mest lek. Behövs det också! Kvällen spenderas sedan hos Dennis. Sedan får vi se om det händer något mer.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229