Vecka 38

Allmänt, Zilverster, Nalle, Veckoscheman

Måndag: Provjobb 10 - 16. Zille ska ridas ett lösgörande pass. Mycket sidvärtsrörelser och öppnor/slutor på grusvägarna.

Tisdag: Oplanerad dag. Tänkte att jag skulle in till Tranås för att träffa mormor och morfar. Zille ska ridas ut ett lugnt lösgörande ridpass, mestadels i skritt och jobba igenom ordentligt. Nalle ska promeneras.

Onsdag:
Provjobb 10 - 16. Zille ska ridas ett konditionspass i skogen. Mycket galopp och tempoväxlingar.

Torsdag: Möte i Tranås på morgonen. Om jag har tur regnar det inte lika mycket denna veckan så då kan Zille förhoppningsvis ridas ett pass i paddocken. Nalle ska promeneras.

Fredag: Zille ska ridas ut i skogen. Galoppera på skogsvägarna och ha riktigt roligt. Det är en bra uppladdning inför tävling tycker jag!

Lördag:
Dennis ska iväg på Rallycross i Strängnäs och eventuellt hänger jag med dit. Vi får se! Zille ska vila oavsett vad.

Söndag:
Zille ska starta två klasser i Aneby. Inte anmält ännu men han kommer starta 100cm avd B och 110cm A0/A0. Brukar inte hoppa avd B annars men avd A är en lagklass. Finns en avd A innan lagklassen men då känner jag att det blir lite väl lång väntan. Så 100cm bed. A och 110cm bed. A0/A0.

Ska ni göra något speciellt denna vecka?

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna ,
Man får inte hoppa avd b i 100 och sen avd a i 110 men man får göra tvärtom avd a i 100 och avd b i 110
elincarlssonse
elincarlssonse,
Okej tack för informationen! Hoppar aldrig avd B så har ingen koll😅 Då får det bli en klass på söndag 👍🏻✨nouw.com/elincarlssonse
Ellen
Ellen,
Jo det får man visst göra! Det är en ny regel för iår 😊Tidigare fick man inte det men det är nu stryket ur TR. ,ellenshorselife.blogg.se
elincarlssonse
elincarlssonse,
Jaha, så bra! Då får vi se vad jag anmäler mig till 🤗 Tack!🙏🏻✨nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229