Vecka 21

Allmänt, Vardag, Veckoscheman

Alltså är det redan NÄSTA VECKA det är dags för bal??? Herregud vad tiden går! 🌸

Måndag: Skola, Zille ska ridas ut i skogen och jag tänkte att vi ska klättra. Kvällen kommer jag att spendera hemma hos Dennis.

Tisdag: Ledig från skolan för att jag ska iväg på utbildning inför jobbet som jag börjar med 19 juni. Är en heldag från 8 till 17. Så den dagen kommer jag spendera på min kommande arbetsplats. Nervöst att komma dit första gången 😉 Hästarna vilar denna dag! Sover hemma.

Onsdag: Min sista skoldag för veckan. Efter det ska Zille ridas ett konditionspass i skogen. Kvällen spenderas hos D!

Torsdag: Ledig dag och den ser ännu ganska oplanerad ut. Ska troligtvis iväg under dagen en sväng men annars lugnt. Men Zille ska ridas ut ett lösgörande pass. Kommer spendera även denna kväll hos Dennis!

Fredag: Ännu en ledig dag! Dagen är lugn i sig men under kvällen är vi bortbjudna till ett par vänner. Trevligt! Men innan vi åker dit ska Zille joggas ut i skogen. Dennis sover hos mig!

Lördag: Båda hästarna promeneras för hand. Under dagen ska vi iväg på lite kalas.

Söndag: Här är det troligtvis dags för lite tävling i Boxholm. Inte anmält mig ännu men tänkte göra det nu i veckan. Anledningen till det är att jag inte riktigt har bestämt höjder. Tycker 90 känns för lågt, 100cm känns lagom och vid 110cm sitter jag och bromsar för jag får känslan av att det blir högt i bland. Skulle i och för sig kunna åka dit och hoppa en klass. Känns den bra kan man sedan efteranmäla till 110cm på plats.. Men vi får se hur vi gör! Det är ju även mors dag denna söndag så vi ska till min mormor och morfar. Mysigt! Som varje söndagskväll kommer jag att spendera kvällen ihop med Dennis!

Förutom detta ska Nalle promeneras men honom har jag inte ett speciellt schema för utan han promeneras lite då och då. Sedan ska även min träning komma till men det gör jag när jag känner att jag har tid 😃

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229