Vecka 2

Allmänt, Veckoscheman

Nu är vi inne i vecka 2 vilket innebär att 2017 ska sättas igång ordentligt!

Måndag: Ledig, Zille ska ridas ett lösgörande pass i skogen och Nalle ska troligtvis gå en promenad. Sover hemma och spenderar kvällen med plugg.

Tisdag: Även denna dag är ledig. Under dagen ska jag och Melvin åka in till Tranås. Han ska hälsa på mammas jobb och jag ska passa på att gå ett ärende på stan. Ska höra om mormor och morfar är hemma också. Den här dagen kommer hästarna att vila helt. Åker sedan till Dennis och sover där.

Onsdag: Dagen är då kommen och då är det dags för årets första skoldag. Blir nog rätt lugnt! Efter det ska Zille ridas ett konditionspass om underlaget tillåter. Kort men intensivt tänker jag. Kvällen kommer spenderas hos Dennis.

Torsdag: Skola och på kvällen är det dressyrträning i Grankärr. ÅRETS FÖRSTA TRÄNING! Längtar massor. Glad att vi börjar med dressyr så att Zille kanske kan försöka hålla sig liiiiiite lugn 😉

Fredag: Skola och efter det ska båda hästarna promeneras. Sedan tror jag nog att Dennis kommer hit och sover. Blir fredagsmys deluxe!

Lördag: Zille ska ridas ut. Tror det blir i skritt. Bra att jobba hästarna i skritt emellanåt. Inte varit så bra på det innan men tänkte öka den träningen nu under 2017. Blir att klättra i backar och jobba igenom kroppen ordentligt. Efter det är det dags att åka mot huset. Städa och laga mat inför kvällen. Både mina föräldrar och mina svärföräldrar kommer på middag. Kommer bli en riktigt trevlig lördagskväll!

Söndag: Zille ska joggas ett lugnt pass i skogen med fokus på lösgjordhet. Nalle ska promeneras. Kvällen spenderas sedan hos Dennis.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229