Vecka 10

Allmänt, Veckoscheman

Måndag: Skola, båda hästarna vilar, kvällen kommer bestå av plugg och jobb.

Tisdag: Skola och sedan ska Zille ridas ut i snön. Har inget speciellt planerat för ridpasset utan det beror på hur underlaget känns. Men troligtvis lite lösgörande övningar eller mer kondition. Kvällen spenderas sedan hos Dennis.

Onsdag: Först en kort skoldag innan jag åker hem för att plugga och jobba. Sedan ska Nalle eventuellt promeneras och Zille ska ridas ut i skogen. Kvällen spenderas sedan hos Dennis.

Torsdag: Riktigt lång sovmorgon och då fixar jag klart stallet innan skolan. Hästarna kommer vila denna dag för på kvällen är det nämligen fest! Då är det 100 dagar kvar till studenten, vilket betyder studentfest på Babar! Blir kul! Är tema disney/film.

Fredag: Skola och efter det ska Zille ridas ut i skogen. Annars är fredagskvällen väldigt oplanerad. Sover i varje fall hos Dennis och har fredagsmys där.

Lördag: Lugn dag. Ingenting planerat alls förutom att Zille ska joggas ut i skogen. Sedan blir det tävlingsfix! Kvällen spenderar sedan jag och Dennis hos mig.

Söndag: Då är det dags för tävling i Vetlanda. Hoppar 90cm bed. A0/A0 och 100cm bed. A0/A0. Kul att det är en sådan bedömning även i 90cm. Kvällen spenderas sedan hos Dennis.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229