Vattkoppor?

Allmänt, Milo, Huset, Hem & Inredning

Lördag idag och Dennis åkte tidigt iväg för att köra balar. Jag & Milo tog däremot en sovmorgon efter att han hade sovit hela natten i sitt rum. Så duktig kille!

Efter frukost och lek åkte vi hem till mina föräldrar. Åt jordgubbstårta som blev över från igår och sedan blev det stallet. Red ut Zille och det gick ganska bra. Lite spänd efter att ha vilat några dagar, men det gick ändå bra. Dock fick vi vända lite tidigare än önskat på grund av ett träd som blockerade vägen.

Efteråt blev det pizza och mys hos mamma & pappa innan vi åkte hemåt. Milo påbörjade sin andra sovstund och när Dennis kom hem tog vi en kaffe på altanen. Sedan spenderade vi kvällen ute i trädgården. Satte upp vårt nya insektshotell, ännu en trädgårdskompost, solcellslampor i trädet och sedan tog vi bort en gammal pallkrage. Milo lekte på en filt, gräset är lite läskigt ännu 😉

Något annat är att Milo troligtvis har vattkoppor. Vi misstänkte det igår och därför begav vi oss inte iväg till någon midsommarstång. Dock har han det väldigt lindrigt, ca 10 koppor och ingen feber. Ringde 1177 för att rådfråga och de tyckte absolut att det lät som vattkoppor. Så vi ska anta och tro att det är vattkoppor så nu håller vi oss hemma, eller ja vi åker inte iväg på kalas som vi var bjudna på imorgon. Är dock lite tveksam eftersom han fick så lindrigt, men jag hoppas att det var det enda han fick och att det inte är något annat.

Vårt fina XL Insektshotell!

Vet inte om det syns så bra på bilden men fick upp några solcellslampor också, gulliga tycker jag!

Gillar

Kommentarer

emmysofie
emmysofie,
Mysigt med lamporna i trädet!nouw.com/emmysofie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229