Vardag fast ändå inte

Allmänt, Vardag, Milo

Hejsan!

Måndag idag men inte vardag för oss ännu eftersom vi båda är lediga fortfarande. Dennis 10 dagar tar ju slut i morgon men han har även 2 veckor semester, så vi blir hemma tillsammans i 1 månad. Så skönt!

Vi hade en lite jobbigare natt, så vi gick inte upp förrän 9.30 ungefär. Ingen katastrofnatt, men fler uppvak och lite svårare att få honom att sova i sitt babynest. Helst av allt vill han sova på mig, närhetsbehov deluxe. Sedan gick vi upp runt 10, åt frukost, drack kaffe och sedan gick jag ut på en promenad med Melvin och barnvagn. Dennis däremot fortsatte med bygget vi har påbörjat här hemma. Skriver mer om det sen!

Vi ska vara hemma i ungefär 1.5 timme innan det är dags att packa in oss i bilen. Vid 15.30 har vi en tid på BVC. Ska bli spännande att se om han har gått upp något i vikt, det känns som det i varje fall. Efteråt behöver vi handla hem lite mat och ska även in en sväng på biblioteket för att hämta ut Milos första bok. En bok som alla nyfödda får här i vår kommun.

På hemvägen stannar vi till hos mina föräldrar. Hörde att det skulle bli nybakade bullar där i kväll 😉

Gillar

Kommentarer

linafranzens
linafranzens,
Oh vad skönt att din sambo är hemma lite längre! Så hade vi också hemma då min man hade semester både innan och efter de 10 dagarna! Nu gick han tillbaka till jobbet idag och hade varit hemma i sex veckor 😊. Hoppas nästa natt blir skönare för er!nouw.com/linafranzens
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ja, det är verkligen skönt 😍 Låter helt underbart ju 😊 Går det bra att vara själv?nouw.com/elincarlssonse
linafranzens
linafranzens,
Min mamma var hos oss i onsdags några timmar vilket verkligen behövdes för bebisen sov dåligt den natten. Men igår var jag helt själv och det var supermysigt! Går ju bättre än en tror ändå! Allt går lite i slow motion men det är bara mysigt! nouw.com/linafranzens
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skönt o höra 😍😍nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229