Vår mysiga långfredag

Allmänt, Milo

Klockan är 7 och jag är den enda i huset som är vaken. Dock ligger jag kvar här i sängen och myser med mina två killar som fortfarande sover.

Tänkte kika in här för att berätta om vår mysiga långfredag igår. Vi började dagen med frukost och sedan hade ju påskharen varit hos oss, så Dennis och Milo fick leta efter varsitt påskägg. Milo fick en leksak och en body i sin, medan Dennis fick godis och en trisslott.

Sedan blev det en promenad i värmen innan vi åkte in till Tranås. Var inne på Ljungs en sväng för att köpa en blomma till kvällen. När vi var klara där blev det en sväng till mina föräldrar. Tog en fika innan det blev stallet. Spenderade tid i hagen med hästarna igår. Fixade med flugskydd, använde ryktstenen på Nalle då han fäller extremt mycket och mockade ur en skottkärra från hagen. Sedan blev det stallsysslor innan vi åkte hemåt.

Väl hemma tog vi en kaffe utomhus innan vi började att storstäda hela huset. Så skönt att ha det gjort! Älskar känslan när alla golv är skurade.

Vid 18 var vi bortbjudna till våra vänner i Tranås. Vi fick god mat, god efterrätt och mycket trevligt sällskap! Min bästa vän & Milos gudmor. Så det var en mycket mysig långfredag!

En bild på lilla familjen, älskar dessa killar mest av allt 🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229