Vår GHS - helg

Allmänt, Resor

Alltså vi hade en helt perfekt helg i Göteborg. Tänkte att jag berättar mer om dag för dag i detta inlägg.

Lördag: Åkte hemifrån strax efter 7. Stannade i Jönköping på Mc Donalds för lite frukost. För min del blev det frukostmackan med ost & skinka, kaffe och en yoghurt med granola. Riktigt gott! Fortsatte sedan till Göteborg. Väl framme blev jag avsläppt utanför Eurohorse medan Dennis åkte iväg för att parkera bilen. Han tog sedan hand om incheckning till hotellrummet medan jag letade upp platsen jag skulle befinna mig på. Nämligen en föreläsning av Johanna Lassnack från Ryttarinspiration. I en timme blev vi fullmatade med mentala pepp och tips som vi inte bara kan använda på tävlingsbanan, utan egentligen hela livet. En givande föreläsning och en fin goodiebag!

Efteråt var det dags för det bästa, nämligen shoppingen. Mötte upp Dennis för att sedan strosa runt bland alla montrar. Kollade på den rosa b-kortlastbilen och drömde mig bort lite granna 😉 Det var tre montrar jag handlade i, PS of Sweden, Krafft och Tessie. Grejerna ligger hos mina föräldrar så ska försöka fota det i morgon!

När shoppingen var klar letade vi upp ett matställe inne på mässan. Det blev en supergod wok. Efter det var det dags för mig att kolla in vårt Skyrum och WOW vilket rum. Helt förälskad i det! Vi kollade på film, njöt av utsikten och åt lite snacks.

Sedan blev det eftermiddag och det var dags att inta Scandinavium. Vi hade biljetter till kvällsföreställningen vilket var två klasser. Som vanligt var stämningen på topp inne i arenan!

Söndag: Alarmet ringde tidigt då vi ville till frukosten när de öppnade vid 7. Var så spända på att äta frukost på Imagine, vilket är högst upp i torn 3, på 29e våningen. Lyxigt och extremt fin utsikt. Lever på den frukosten än idag!

Sedan blev det en sväng på Nordstan innan vi åkte hem. Dennis handlade två plagg på Levis medan jag handlade lite på Newbie. Kunde verkligen inte låta bli! Sedan blev det lite nödvändigt på Apoteket. Borde kollat på toppar men det glömde jag helt bort!

Med andra ord, en helt perfekt helg med den jag älskar mest av allt ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229