Vägen till plusset

Allmänt, Vardag, Elin, Graviditeten

Som de flesta vet är vi gravida och väntar vårt allra första barn. Jag är 19 år men hinner förmodligen fylla 20 innan bebisen är här. Dennis är 22, men fyller 23 i december. Med andra ord kommer vi bli ganska unga föräldrar. Jag har alltid sagt att jag vill bli en ung mamma och jag är överlycklig över att den drömmen blir sann i augusti. Tänk en version som är 50% mig och 50% av den människa jag älskar mest. Det kan inte bli annat än succé.

Vi har velat ha barn länge, men alltid sagt att jag måste gå ur skolan först. Ska tillägga att vi nu har varit tillsammans i mer än 4 år. Jag har använt p piller i alla år, fram till augusti 2017, då bestämde jag mig för att gå över till Natural Cycles. Det funkade hur bra som helst och jag kommer absolut att fortsätta med det efter graviditeten. Det var ungefär i oktober/november som vi bestämde oss för att ändra läge på appen och i stället trycka in "Planera en graviditet". Första ägglossningen hände ingenting, men på den andra ägglossningen blev jag gravid. Det gick alltså väldigt snabbt och smidigt för oss. Det var inget som vi tog för givet, vi blev hur glada som helst.

Dagen efter att min mens skulle ha kommit, den 22e december bestämmer jag mig för att göra ett graviditetstest, bara ifall. Det var en billigare variant som jag hade köpt hem. Tyckte mig se ett svagt streck, kunde jag verkligen vara gravid? Jag tog testet på en fredagskväll, så vi bestämde oss för att avvakta tills dagen efter. Direkt när jag vaknar tar jag ett till test, vilket ser likadant ut. Då tog jag bilen till Eksjö, köpte ett digitalt test och även en napp på DollarStore. Kommer hem till Dennis, kissar på stickan och ser timglaset. Sedan kommer det upp ett PLUS! Går in till Dennis och säger att "vi ska bli föräldrar" !

Som ni förstår är det lilla miraklet i magen väldigt efterlängtat och vi är så förväntansfulla. Nu räknar vi ned dagarna till RUL då vi ska se om det är en liten prins eller prinsessa som bor där inne ❤

Till vänster ser ni det allra första testet och till höger är det digitala.

Gillar

Kommentarer

MandyEriksson
MandyEriksson,
åh stort grattis!! 😍 samma här 😍nouw.com/mandyeriksson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Vad roligt för er! Grattis 😍nouw.com/elincarlssonse
mammashus
mammashus,
Stort grattis! 😍nouw.com/mammashus
elincarlssonse
elincarlssonse,
Tack så mycket!😍😍nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229