Våga drömma

Allmänt, Tankar, Elin

Nu har vi landat i sängen. 1 mars har verkligen varit en bra dag ändå. Först skolan som var förvånansvärt rolig och smidig. Bra vänner i skolan gör allt så mycket härligare!

Dock blev det ingen löpträning som jag hade planerat. Anledningen till det är att jag har fått ont i halsen. Tänker inte träna mer än att rida nu denna veckan. Vill inte riskera att bli sjuk precis inför årets första tävling. Tror det var ett smart val att låta kroppen ta det lite lugnt idag.

Stallsysslorna gick snabbt och smidigt att fixa. Sedan blev det ett pass på Zille. Även om det inte var ett bra pass var det ändå oerhört härligt att komma ut i skogen med min fina häst.

Kvällen har jag sedan spenderat hos Dennis. Har planerat och fixat inför den kommande veckan. Idag klev jag även upp ett trappsteg högre mot mina drömmar. Jag kommer skriva mer om det när jag har kommit igång ordentligt. Men som de flesta av er vet är min största dröm att bli en entreprenör. Jag vill vara min egen chef helt enkelt.

Något jag verkligen uppmuntrar är att våga drömma. Jag drömmer just nu om att vara min egen boss, skriva en bok och få en fast, bra inkomst via mina sociala medier. Vad drömmer just DU om idag?

Med dessa ord säger jag godnatt 💓

Älskar sådana här quotes. De gör mig motiverad och peppad. Jag vill nå dit!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229