Uppdatering

Allmänt, Vardag, Elin, Milo, Graviditeten

Onsdag morgon och jag vaknade tidigare än Milo, så nu myser jag bara här bredvid honom tills han vaknar. Igår bestämde vi oss för att han skulle börja somna utan flaska då han den senaste tiden inte druckit så mycket och i stället har somnat när man lagt sig bredvid honom i vår säng. Så det gick toppen! Nästa steg är att han ska somna i sin egna säng, men ett steg i taget!


När Dennis klev upp vaknade Milo så då fick han en flaska och somnade sedan om, han sover fortfarande faktiskt. Innan har han vaknat runt 6 varje dag och vägrat somna om, men igår sov han till 8.30 och nu är klockan 7.35 och han sover fortfarande! Inte mig emot 😉😉


De senaste dagarna har varit bra! Har ju inte uppdaterat sedan Ullared. I söndags var vi på änglagudstjänst för att hämta Milos dopängel, så fin ingraverad med både namn och datum. Efteråt åkte vi vidare till Milos farmor och farfar för att spendera resten av dagen där. Då gick vi även in i vecka 21 av graviditeten!


I måndags blev det veckohandling, ridning i ösregn och sedan mys här hemma på kvällen. Igår däremot var det tisdag och dags för babysim. Fokus på ryggläge som Milo verkligen inte gillar! Men vi testade lite grann innan vi gick över till att leka med bollar.


Nu ska jag mysa vidare bredvid Milo och se vad den här dagen har att bjuda på! Hoppas ni får en bra onsdag ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229