Trerätters & bubbel

Allmänt, Vardag, Ätbart

Godmorgon!

Vi hade en myskväll här hemma igår därav ingen uppdatering. Vi lagade trerätters och drack alkoholfritt bubbel för att fira våra 3 år som förlovade. Så mysigt! Till "förrätt" åt vi västerbottensnurror, till varmrätt blev det en stark kycklingrätt (Dennis favorit!) och till efterrätt en glasstårta med marängbotten. Verkligen lyckat! Jag blev även överraskad med en superfin blombukett och en nalle i kombination av namnsdag/årsdag. Nu är det min tur att fundera ut något fint till honom nästa tisdag när han har namnsdag... 😉

Men innan vår myskväll hade jag ett fullspäckat schema. Först ett besök hos barnmorskan, sedan till mina föräldrar för ett mellanmål och ta in hästarna, sedan in till Tranås för att först umgås med mina morföräldrar en stund innan jag åkte hem till Tilda. Fick äntligen träffa deras lilla hund Freddie, så charmig!

Men idag är det torsdag och jag har inget alls planerat. Spenderat någon timme nu att fixa med alla abonnemang och bankärenden. Anmälde vår adressändring och registrerade våra nya bankkonton överallt. Det är ganska skönt inomhus nu då solen har gått i moln. Hoppas att den här svalare känslan håller i sig nu och jag hoppas verkligen att väderappen stämmer. Enligt den ska helgen och nästa vecka bli betydligt svalare. Hoppas hoppas! Om en stund åker jag hem till mina föräldrar, annars en lugn dag. Kanske att det får bli ett dopp under kvällen.

En bild från min Instastory igår, följ mig gärna där, elincarlssonse.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229