Torsdagsmorgon & Ändrade planer

Allmänt, Drickbart, Vardag

Godmorgon!

Torsdag idag och idag märkte jag verkligen att det börjar bli mörkare ute. Det går mot mörkare tider och höst. Än så länge tycker jag att det känns hur mysigt som helst, hela tiden. Dock kan ju regnet lugna ned sig lite då hagarna är bara lera. Får skölja benen innan ridpassen för att få på skydd. Hade varit skönt om det kunde torka till lite i varje fall!

Egentligen skulle jag på en arbetsintervju idag men när jag fick vägbeskrivning och adress låg det 7 mil bort. Visst att jag är beredd på att pendla ganska långt, men gränsen går nog vid 5 mil enkel resa. Hade jag börjat jobba där hade jag kört 14 mil om dagen, 70 mil på en arbetsvecka. Så jag tackade nej till det. Men jag ska börja provjobba på måndag så det ser jag verkligen fram emot. Ska bli roligt!

Eftersom jag inte ska åka till Jönköping idag så fick jag en helt oplanerad dag. Funderar på att åka någonstans för att köpa kattmat och en skjorta. Behöver en vit skjorta till provjobbet på måndag nämligen. Har ändå velat ha en vit skjorta länge nu så det känns inte som något jobbigt inköp direkt.

I eftermiddag ska jag hämta mamma på jobbet, fixa i stallet och i kväll ska vi på hoppträning. Träningen börjar 19.45 och anläggningen ligger bara 15 minuter bort. Ser fram emot det!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229