Torsdagsmorgon

Allmänt, Vardag, Drickbart

Godmorgon!

Vaknade tidigt idag av att Melvin låg ihopkuren tätt intill mig, älskade lilla hund! När Dennis gick upp strax efter 6 kunde jag inte somna om. Så jag gick upp, fixade med djuren, åt frukost framför Nyhetsmorgon och nu ska jag fixa lite på datorn. Bland annat ska jag gå in på Försäkringskassan för att fixa lite.

Torsdag idag och jag är fortfarande sjukskriven 50% och tillgänglig för jobb 50%. Hoppas på att få nya besked under dagen. Både om min sjukskrivning men också av en annan (hemlig) grej. Vi får hålla tummarna helt enkelt! Så idag kan jag bli utringd på jobb under 4 timmar, så därför känns det svårt att planera ordentligt. Men det ska bli en varm dag idag, så jag tar med mig jobbkläder i bilen och åker till stallet under morgonen idag. Skrittar och eventuellt travar lite grann. Mysigt!

Utöver detta vet jag inte vad som händer. Tar det som det kommer! Ska ringa till mormor och morfar senare idag för att se om de är hemma. I sådana fall blir det nog ett besök där i eftermiddag. Mysigt!

Ska ni göra något speciellt idag?

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Det låter som en mysig dag 😊 Kramnouw.com/gcamillas
elincarlssonse
elincarlssonse,
Det får vi hoppas! 😊 Kram!nouw.com/elincarlssonse
ellapihl
ellapihl,
Låter mysigt 😊

nouw.com/ellapihl
elincarlssonse
elincarlssonse,
Verkligen 😊 Hoppas att du får en bra dag!nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229