Tisdag & vecka 33

Allmänt, Vardag, Graviditeten

Godmorgon!

För ovanlighetens skull väckte Melvin mig strax efter att Dennis hade åkt iväg till jobbet. Han som annars brukar kunna sova hur länge som helst. Men idag var han pigg och jag kunde inte heller somna om riktigt. Så vi gick upp vid 7, var ute en sväng i trädgården och sedan satte jag igång en tvättmaskin. Vill ha med de nya bebiskläderna till BB nämligen och då vill jag tvätta dom först.

Sedan blev det en kaffe i soffan framför Youtube innan frukost framför Nyhetsmorgon. Efter det här inlägget ska jag försöka redigera klart videon till YT (som jag skulle ha gjort i helgen) innan det är dags att fixa lite här hemma. Senare åker jag hem till mamma en sväng. Det ska bli varmt idag så jag hoppas på att kunna njuta ute.

Annars idag har jag NOLL planerat. Känns faktiskt väldigt skönt för min kropp känns helt slut. Handlade ganska mycket mat igår och bara det gjorde att jag fick väldigt ont i bråcket. Så idag är det en väldigt lugn dag. Vill även kolla på fotbollsmatchen i eftermiddag, det känns liksom som givet. Heja Sverige!

Något annat roligt är att vi går in i vecka 33 idag! Ska fota magen och berätta lite om veckan i ett annat inlägg. Men nu kan man verkligen säga att det närmar sig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229