Tips till alla hjärtans dag - armband

Allmänt, Mode och Skönhet, Elin tipsar

Uppdrag genom Sportarmbandet.se

På tisdag är det dags för alla hjärtans dag. Jag personligen älskar att kalendern innehåller små personliga dagar. Årets alla hjärtans dag är jag ledig under dagen och kvällen kommer jag sedan att spendera med Dennis. Vi ska klä upp oss lite fint och bara ha en riktigt mysig kväll. Vi har bokat biobiljetter till Fifty Shades Darker i Jönköping och vi har även VIP stolar. Har hört att filmen ska vara riktigt bra så jag ser verkligen fram emot den kvällen!

Men vad vore alla hjärtans dag utan små gåvor? Jag älskar att få ge bort fina saker till nära och kära. Därför är alla hjärtans dag en rolig dag där man får uppskatta sina närmsta. Men det kan i bland vara svårt att hitta något som passar. Därför kan jag tipsa om Sportarmbandet som har mycket fina smycken till ett bra pris, perfekt till en dag som denna! Jag har valt en present till min pojkvän från sidan, en länk av stål som kommer att passa honom riktigt bra. Självklart går det bra att köpa lite små alla hjärtans dags presenter till sig själv också, Jag har två fina armband till mig själv också!

Här ser ni en present till mig själv. Ett enkelt men väldigt fint armband! Jag har kärat ner mig i guld just nu så detta kommer passa hur bra som helst till vardags.

Utöver det blev det ett armband som ser ut som två. Det är lite roséguld och superfint!

Till sist en present till Dennis också! Detta kommer han att få i present till alla hjärtans dag. Han har en kedja som halsband just nu. Det är verkligen hans stil och jag tycker att det är riktigt snyggt. Tror det kommer passa perfekt!

Ett hjärta inlägget till ära 😉

Produkterna i den posten kommer från Sportarmbandet.se som är helt nischad på vardags-armband för både herr och dam, enkla och snygga smycken att ha till vardags. I utbudet för killar finns allt från trendiga herrarmband av läder till klassiska kedjor och länkar av stål, perfekta gåvor för alla hjärtans dag till någon man tycker om.
Uppdrag genom Sportarmbandet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229