Thursday

Allmänt, Mode och Skönhet

Godmorgon fina ni!

Torsdag idag och Dennis alarm ringde vid 6. Vi låg kvar en liten stund och kramades innan vi var tvungna att gå upp. Älskar att börja morgonen på det viset. Dennis åkte sedan till jobbet medan jag bäddade ned mig under två filtar i soffan. Nyhetsmorgon och värme från den varma brasan. Skönt att kunna ta det lite lugnt under morgonen. Därefter blev det frukost, ta hand om kaninerna och göra sig i ordning från skolan. Så nu är jag redo!

Idag går jag i skolan från 9.10 till 13.00. Skönt att ha korta dagar både onsdagar och torsdagar. När jag kommer hem ska jag fixa alla stallsysslor, tvätta schabrak och kanske putsa lite utrustning. Även ta in Zille och kolla hur såret ser ut. Oavsett hur det ser ut idag åker vi inte till Grankärr i kväll. Men om det är torrt och ser fint ut kan vi ta en ridtur i skritt ute i skogen. Vi får se! Ska även känna över så att han inte är varm eller svullen någonstans. Det var han inte igår i varje fall, med tanke på såret.

Därför blir det en lugn kväll. Ska försöka få så mycket gjort som jag bara kan dock. Har tre arbeten i skolan som jag har möjlighet att jobba med. Försöker beta av så mycket som möjligt nu när jag har chansen. Men i kväll blir det full fokus på att nästan slutföra mitt gymnasiearbete. På måndag lämnar jag in mitt första utkast!

Nu ska jag starta bilen och åka till skolan. Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Dagens jag!

Gillar

Kommentarer

hoppryttarens
hoppryttarens,
Jag har en tävling på min blogg just nu där ni kan vinna fina priser. All ni behöver göra är att följa bloggen och kommentera inlägget.nouw.com/hoppryttarens
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ska kika in 😊nouw.com/elincarlssonse
LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
Hoppas du haft en bra dag!nouw.com/linneabenjaminsson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Detsamma till dig! 😊nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229