Tandsprickning

Allmänt, Vardag, Milo

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er. Det är bara bra med oss, förutom att Milo har rejäl tandsprickning. Upplevde inte att han tyckte det var jobbigt med de två tänderna där nere, men nu spricker den ena framtanden igenom och det verkar göra honom missnöjd. Är väldigt svår att natta. Igår var han uppe till 22.50, han som vanligtvis somnar som en stock vid 20.00. Tänkte att han skulle sova lite längre nu på morgonen men han vaknade pigg och glad vid 06.

Nu sover han dock gott i vagnen efter en kort promenad ute i regnet. Det öser verkligen ned här hos oss. Men det gör inget, tycker det känns mysigt. Skönt också med tanke på torkan förra året. Så för min del (hästarnas del) får det gärna regna på hur mycket som helst!


Har era barn reagerat vid tandsprickning? Han har ingen feber och är inte gnällig allmänt förutom vid just nattningen. Så vet inte om det är tanden eller om det är en fas. De säger ju att fasen vid 8 månader är den jobbigaste. Svårt det där! Hoppas på en bättre nattning i kväll för lillkillen 💙

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad jobbigt när deras tänder spricker igenom tanköttet =)nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229