Sysslor

Allmänt, Zilverster

Godmorgon på er!

Torsdag idag vilket innebär att jag börjar skolan vid 9.10 och slutar vid 15.20. Eftersom jag sov hemma så fixade jag stallet direkt efter att vi hade släppt ut hästarna i hagen. Skönt att ha allt färdigt så man slipper mocka, byta vatten och göra höpåsar när man kommer hem.

Dagens planer är lite oklara faktiskt. Tanken var att träffa Tilda idag efter hennes praktik, men hon har varit sjuk ett par dagar så vi får se om hon är frisk idag. Mår hon bättre tänkte vi ta en fika och bara prata. MYS! Annars så åker jag hem efter skolan och rider Zille. Oavsett hur det blir så kommer jag sova hos Dennis i kväll.

En bra men oplanerad torsdag på ingång alltså. Om 25 minuter ska jag åka hemifrån, så det är dags att blåsa håret (om jag orkar) och sedan sminka mig.

Vad ska ni göra idag? 😊

Zille står alltid så här när man väntar på att ta ut honom i hagen. Först äter han sin kraft, sedan biter han och skrapar tänderna mot krubban, sedan dricker han och därefter dregglar han ned saltstenen. SEN känner han sig redo att inta hagen, charmigt. 🐴

Gillar

Kommentarer

grunet
grunet,
Dem är så finurliga! Min tar en loop i boxen först innan han går ut 😂nouw.com/grunet
elincarlssonse
elincarlssonse,
Haha, de är för söta! Kul att alla är så himla personliga 😃nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229