Söndagens rundor - FILM

Allmänt, Zilverster, Film, Hoppning, Tävling, Youtube

Som jag lovade i söndags, här kommer filmerna från söndagens rundor. Jag har inte kollat på dessa filmer då jag kände mig besviken med min egen ridning. Men när jag kollade på dessa filmer blir jag ganska lättad. Om ni kollar på filmerna ser ni att han kollar väldigt mycket på en röd planka. Med tanke på att han blev väldigt tittig men ändå hoppar, då blir man glad!

Så i första filmen hamnar han i korsgalopp och jag lyckas inte få ner honom i trav ordentligt. Bakläxa tills nästa tävling får bli att verkligen ta igenom mina förhållningar och kämpa med att byta galopp. Nu försökte jag en stund men sedan lät jag honom hoppa i korsgalopp och då fick vi ett nedslag.

I nästa klass blev resultatet två bommar ner. Förra tävlingen fick vi stopp på kombinationen och man ser att vi båda tvekar lite. Han hoppar, river A hindret ordentligt och får in ett extra galoppsprång, men vi kom igenom så nu känns det bättre inför nästa gång. Sista hindret ser jag inte avståndet alls, så jag tar på mig båda nedslagen.

Nästa vecka kommer vi hoppa samma klasser, fast då inomhus. Jag tycker att det ska bli skönt att få komma in. Längtar efter mindre yta, läktare och allt. Det blir en annan ridning när man kommer in och just det ser jag fram emot.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229