Söndagsmorgon

Allmänt, Ätbart

Godmorgon!

Söndag idag och jag har haft en helt underbar morgon så här långt. Jag gick upp runt 7, tog en kort promenad med hundarna innan den värsta värmen, satte på hästarna sina flugskydd, gav hästarna frukost och sedan var det hundarnas tur att äta frukost. Däremellan släppte jag ut katterna och gav dom mat.

Vid 7.45 satte jag igång kaffet och vid 8 kom Dennis ner. Han åkte sedan iväg för lite jobb, men snart har han äntligen semester! Han ska jobba ett pass idag och förmiddagen imorgon innan han går på lite ledighet.

Sedan dess har jag druckit kaffe & ätit frukost. Tänkte smörja in mig med solkräm, ta på bikinin och sedan gå ut en sväng i solen. Om några timmar ska hästarna få gå in för lunch/vila så innan dess ska stallet fixas. När Dennis har slutat jobba så ska vi äta lite lunch innan vi beger oss hemåt.

En väldigt skön dag! Ska även kolla runt lite på vad jag ska önska mig i 20 års present. Har lust att önska mig lite saker till huset, hoppas på att vi kan komma på ett besök nästa vecka för att mäta och planera lite. Just nu kikar jag på tapeter och ett kakel till köket. Ska bli så roligt att få fixa i sitt EGNA hus, livet alltså!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229