Söndag & Andra advent

Allmänt, Zilverster

Söndag idag och även andra advent. Tänk att idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi öppnar paket och äter julmat. Åh, så himla mysigt! Älskar verkligen julen och allt där till.

Jag tog en sovmorgon till 9 ungefär medan Dennis gick upp vid 8. Vid 8.30 åkte han iväg till sina föräldrar och jag har i stället haft en lugn morgon här hemma. Tvätten är igång, katterna är ute i snön, kaffet har jag druckit upp och frukosten har jag ätit upp. Nu fixar jag lite på datorn innan jag ska städa i ordning här hemma.

När tvätten är klar ska den hängas upp och då ska jag starta upp min bil. Ska först in till Aneby för att hämta ut 2 paket och även handla lite innan jag åker hem till mamma och pappa. Zille ska ridas ut och stallsysslorna ska göras. Sedan ska jag och Dennis äta middag hos dem, MYSIGT! Efter det åker troligtvis jag och mamma in till Tranås en sväng. Tranås Ridklubb har juljippo och jag ska dit för att prova en jacka. Har även sålt lite grejer som ska lämnas!

Så min söndag består av ganska mycket grejer, men allt är bara roligt. Sista dagen av vecka 49 och den ska vi göra så bra som möjligt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229