Söndag

Allmänt, Zilverster, Elin, Milo

Hej på er!

Den här söndagen går mot sitt slut och vi ligger nu i sängen för att sova. Vi har haft en bra söndag och jag har inte ens kikat in här. Började dagen med en liten sovmorgon innan vi gick upp. Kom i säng ganska sent då vi var bjudna på middag hos mina föräldrar. När vi väl kom i säng vägrade Milo sova så jag somnade nog runt 03.00.

Men vi sov lite längre innan vi åt frukost i soffan. Där efter blev det en promenad i det härliga vädret innan Dennis åkte tillbaka med grävmaskinen. Jag och Milo fixade lite hemma innan vi åkte till mina föräldrar. Har inte ridit på länge då jag var sjuk och sedan har det känts lite lustigt med stygnen. I morgon börjar ju älgjakten också så den kommande veckan blir det lite longering i paddocken. Då hoppas jag också att resten av stygnen vill släppa helt.

Men åt middag där och hade det trevligt innan vi åkte hemåt. Sedan har vi myst i soffan hela kvälle . Beställt mat som vi ska hämta i morgon också. Skönt med lite påfyllning, det ekar tomt i kylskåpet här hemma just nu. Har bara det nödvändigaste hemma känns det som 😆

Nu ska vi sova och Dennis ska ladda om inför en ny jobbvecka. Godnatt med er ❤️

Gullungen igår!

Gillar

Kommentarer

EvelinaKull
EvelinaKull,
elincarlssonse
elincarlssonse,
JuliaElisabeth
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229