Söndag

Allmänt, Ätbart

Hej på er!

Min lördag igår var riktigt bra. Först sovmorgon hemma, storstädning, lunch hos mamma och pappa, rida Zille, fixa stallet, tona mammas hår och på kvällen hade vi mellomys. Vi blev bjudna på en god tacogratäng och sedan ett riktigt gott fruktfat. När Melodifestivalen var slut åkte vi in till Tranås en sväng. Mötte upp några vänner och hade en Najs kväll!

Idag sov jag till 9 ungefär, väckte Dennis vid 10. Då åt vi frukost och sedan myste vi i soffan en stund framför Youtube. Börjar med andra ord den här söndagen på ett väldigt lugnt sätt. Skönt!

Dennis är ute och förbereder bilen + skottar snö. Jag däremot tog en paus i sängen för att blogga. Vi tänkte göra oss i ordning nu för att sedan åka hem till mamma och pappa. Zille ska ridas och stallet ska fixas. I eftermiddag däremot tänkte jag åka in till Tranås. Behöver handla lite och om mormor & morfar är hemma tänkte jag ta en kopp kaffe hos dom innan jag åker hemåt.

I kväll blir det en typisk söndagskväll. Laga lite mat, tvätta, bädda och kolla på Farmen förstås. Det gäller att samla lite energi inför ännu en jobbvecka. Heja heja!

Gårdagens fruktfat, MUMS!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229