En vit och lugn söndag

Allmänt, Melvin, Katterna

Vi lade oss i sängen vid 3 i natt efter en trevlig kväll hos ett par vänner till familjen. Det blev god mat och mycket trevligt sällskap! Dock är jag fortfarande sjuk så ingen hörde vad jag sa (så hes) och sedan var jag förkyld. Så jag har den här söndagen på mig att bli frisk för i morgon börjar jag på mitt nya jobb. Hade varit skönt att komma dit med en röst i varje fall. Så jag har planer på en lugn söndag, känns som att kroppen behöver det!

De enda planerna jag har är att fixa här hemma och rida Zille. Ska städa lite och tvättmaskinen är redan igång. Jag har hunnit vara ute i trädgården en sväng med Melvin och katterna. Det har kommit lite snö under morgonen så katterna ville bara gå in igen. Så i skrivandets stund dricker jag kaffe i soffan framför Unga Mammor och de andra djuren har däckat i soffan.

Dennis får en sovmorgon idag och senare idag ska vi iväg en sväng med bilen. Hämta lite saker Dennis har köpt och sedan hem till mamma och pappa. Ska fixa i stallet och sedan ska jag rida Zille igen. Det blir kul! Utöver det ska jag ladda upp och förbereda mig inför den kommande veckan. Att börja på ett nytt jobb känns pirrigt men roligt. Tack vare mitt jobb som vikarie har man lärt sig att ständigt möta nya arbetsplatser. Tror det kan vara en fördel när jag kommer i morgon.

2 bilder från när jag släppte ut de små djuren. Melvin sprang glatt i snön men katterna gömde sig under taket... Älskar dessa djur!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229