Sommarvärme ☀️

Allmänt, Vardag, Zilverster, Milo

Den här tisdagen bjöd verkligen på sommarvärme, trots att dagen började med spöregn. Så har verkligen försökt njuta av vädret idag. Vi har varit ute en hel del och det har varit riktigt skönt.

Började dagen vid 8.30 då Milo tog en sovmorgon. Han har sovit väldigt bra de senaste nätterna faktiskt. Innan dess har han vaknat upp flera flera gånger. Men de två senaste nätterna har han sovit 8 timmar utan uppvak. Så skönt! Morgonen började dock inte så bra när Milo nästan trillade ur sängen. Skulle bara dra upp mörkläggningsgardinen och släppte honom med blicken två sekunder innan han var över sängkanten. Fick snabba reflexer och hann fånga honom innan han åkte i golvet men han råkade riva sig ordentligt på ena hörnet av sängbordet. Stackarn! Men det gick bra som tur var!

Sedan har dagen rullat på. Frukost, promenad, lek, bad, lunch och sedan åkte vi till mina föräldrar. Fixade i stallet, njöt ute och när mamma kom hem tog vi en kaffe innan jag red ut på Zille. Det blev ett svettigt pass i värmen på en pigg häst. Kul!

När jag & Milo kom hem runt 18 tiden myste hela familjen på altanen. Milo åt middag medan vi åt glass. Gott i värmen!

Titta vilken liten sommarkille ☀️🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229