Sjukhusbesök & BLÄ

Allmänt, Vardag, Elin

Den här dagen blev väl inte den mest lyckade dagen kanske. Jobbet gick bra men sedan gick det utför. Det bästa på hela den här dagen har varit min mat. Grymt god mat!

Efter jobbet kom min hemska huvudvärk och jag kände mig verkligen dålig. När den slog till ville jag bara blunda och ligga i sängen. Sedan kändes det lite bättre så då tänkte jag köra hem bilen. Då kom den där hemska huvudvärken i tinningen igen. Nästan obehagligt. Ringde 1177 och de tyckte att jag skulle åka in till Eksjö för en koll. Besviken på läkarens agerande men jaja. Inte ens förvånad längre. Efter det blev det en tripp till Burger King och jag åt en riktigt god wrap med kyckling.

Detta betyder alltså att vi missade den mysiga kvällen i Tranås... Med tanke på hur jag mår kanske det var bättre att ta det lite lugnt. Så vi åkte hem, kollade på Temptation Island och sedan Wahlgrens Värld.

Egentligen bokad på jobb i morgon men jag måste sjukanmäla mig känner jag. Ångest när man är vikarie som ska anmäla sig sjuk då ordinarie personal redan är sjuk... Men jaja, vi vikarier måste också kunna vara sjuka ibland.

Mår ni bra idag? ❤️

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Usch för sjukhusbesök.... Hoppas du mår bättre snart<3 nouw.com/isabelw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229