Sammandragning eller förvärk?

Allmänt, Elin, Graviditeten, Drickbart

Godmorgon!

Lördag idag och vi hade en väldigt lyckad kväll igår. Åt god mat och firade pappa som fyllde år. Mycket trevligt! En del av släkten var här, bland annat min kusin och hennes 3 barn. Deras yngsta föddes i juni och snart föds vårt egna mirakel. Det kommer endast skilja några månader på dom, så himla kul! Så igår fick de ta sin allra första selfie!

Vi sov över hos mina föräldrar i natt så jag vaknade upp här runt halv 7, fodrade hästarna och gav hundarna mat. Nu har jag landat i en fåtölj ute på altanen, dricker juice och kollar lite på tv. Tänkte njuta här en stund innan det är dags att väcka Dennis.

Något annat intressant och roligt är att jag äntligen (?) har börjat känna av antingen sammandragningar eller förvärkar. Dessa symptom kan man ju gå med hur länge som helst, men jag har inte känt något alls, inte förrän i morse. Hoppas att det inte är allt för långt borta nu!

Dagens planer är att först njuta av att det än så länge är svalt ute. Sedan blir det lite utav en fixarlördag. Annars idag ska vi ta hand om svärföräldrarnas djur och även våra egna. Dennis ska även köra lite grävmaskin och hjälpa till hos mina föräldrar. Blir säkert en bra lördag! Hoppas verkligen att det där efterlängtade regnet kommer i eftermiddag 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229