Roses

Allmänt, Vardag

Godmorgon allihopa!

Torsdagen den 22 juni idag och i morgon är det dags för midsommar. Alltid lika mysigt! Hoppas att regnet håller sig borta så att jag kan få klä upp mig med min blommiga playsuit och blomkrans.

Men än är det inte midsommar utan det är en hel dag tills dess. Dagens planer är att jag snart ska börja fixa mig i ordning lite. Duscha, sminka mig och byta om. Ska se om jag ska spela in en video idag med. Sedan tänkte jag åka in till Tranås en sväng. Ska handla upp mitt presentkort på Önska och sedan kika in om mormor och morfar är hemma.

I eftermiddag ska jag fixa alla stallsysslor och rida ut på Zille. När Dennis slutar jobbet är det dags att ta tag i flyttkaoset igen. Ska bli så skönt nästa vecka när vi bara kan slappna av och njuta av vårt nya hus. Idag ska vi dock köra en sväng till soptippen igen med ännu mer skräp. Bland annat en gammal säng och en TV-bänk. Efter det åker vi till det nya huset. Jag tänkte packa upp flyttkartonger medan Dennis klipper gräset. Det blir kul!!

Ska ni göra något kul idag? Berätta gärna 🌸

Hur fint är det inte med rosor då? Ska se om jag hittar någon fin vas idag när jag är på Önska som jag sedan kan fylla med ljusrosa rosor.

Bild: Pinterest

Gillar

Kommentarer

arvidssontove
arvidssontove,
elincarlssonse
elincarlssonse,
Visst är dom 😍❣️nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229