Ringa 1177

Allmänt, Vardag, Elin, Graviditeten

Under dagen har jag fått en brännande känsla längst ner mot höger i magen. Huden känns öm och när den känslan väl kommer gör det riktigt ont. Så ont att jag vill börja gråta. Fick det första gången igår kväll och sedan kände jag av det litegrann under dagen. Nu under kvällen kändes det som värst. Svinont! Känns verkligen som att någon står med en tändare och eldar på huden, usch.
Men det verkar inte bara vara jag som lider av detta. När jag googlar får jag upp att det kan vara ligamenten som delar på sig och att vissa kan känna av det riktigt ordentligt. Efter att jag hade pratat med mamma i telefon ringde jag upp 1177, detta var runt 22. Men då var det över 50 stycken i kö, så jag lade på och tog en dusch i stället.
Dock tror jag inte att det är något allvarligt! Verkar som att många har den här brännande känslan. Får hoppas det är bättre i morgon, annars får jag ringa igen och kolla upp vad det kan vara.
Han verkar dock leva livet där inne. Sparkar och bökar runt 💓

Gillar

Kommentarer

MoaPaulsson
MoaPaulsson,
Kan också känna så iblaND, &nouw.com/moapaulsson
MoaPaulsson
MoaPaulsson,
kan också känna så ibland, inte riktigt sådär starkt som du känner men just att det bränner lite och att magen blir öm 🙄nouw.com/moapaulsson
elincarlssonse
elincarlssonse,
Så obehagligt ju 😩💓nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229