Prioriteringar...

Allmänt, Elin

Hur kan man ha en så låg energinivå som jag har just nu? Vet att det kommer bli 100 gånger bättre när jag kommer igång ordentligt med konditionsträningen igen. Men har känt mig krasslig och inte riktigt på topp. Har mycket roligt planerat och då vill man inte att det ska bryta ut så att man blir sjuk, så det är svårt att veta hur man ska prioritera! Idag har jag haft en riktigt lugn dag sedan jag kom hem från skolan.

I skolan hade vi dock idrott så dagens motion fick jag ändå. Hinderbana med kondition. Helt okej! Efter skolan åkte vi hem, åt wok och sedan blev det lite plugg. Har börjat läsa en bok på engelska så det är rätt skönt faktiskt.

Beslöt att hästarna fick ta det lugnt idag, så jag håller mig till veckoschemat jag skrev igår. Har spenderat dagen med att plugga, läsa, göra höpåsar (pappa fixade resten, tack!❤️) och nu ligger jag i sängen. Planen var att jag skulle sovit hos Dennis men det blev lite ändrade planer. Han är nämligen iväg nu under kvällen/natten. Så jag sover hemma. Mysigt det också på sitt vis!

Dags att sova nu, i morgon har jag en riktigt bra onsdag framför mig!

Gillar

Kommentarer

riizzie
riizzie,
Hoppas du snart hittar motivationen! Vet själv hur det är, var nyligen krasslig jag själv men jag tog min vanliga promenad så fort jag fick tid och kände mig något bättre! nouw.com/riizzie
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ja, precis! Jag tycker det är allra jobbigast att komma igång. När man väl är inne i ett system är det mycket lättare! Är snart igång igen 😄👍🏻nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229