Planer inför vintern

Allmänt, Zilverster

Vår sista träning och tävling är gjord. Det var ett tag sedan vi gjorde vår sista start, vi har i stället haft en period med träning. Vilket kändes helt rätt! Därför är det dags att börja planera inför slutet av året och sedan även början av 2017. Det är trots allt inte långt kvar nu!

Tanken är att Zille ska ridas ut i skogen tills den 30e december. Alltså ungefär resten av detta år. Den 30e (eller 29e) ska han nämligen vaccineras, så då passar vi på att varva ned inför vintervilan. Han kommer få vila under halva vecka 52 och sedan antagligen halva vecka 1 ungefär. Med små promenader då och då förstås. Sedan kommer vecka 1 bestå av ridning i skritt och jogg, och vecka 2 ska vi igång på riktigt. Kommer troligtvis börja träna lite smått vecka 3 i Grankärr.

Anledningen till att han inte vilar mer än 1 vecka är för att hans energi är inte att leka med under denna årstid. Plus att underlaget gör att det blir mycket lugna turer nu fram till nyår. Han går alltså rätt lugnt just nu. Men denna plan är bara i mitt huvud. Vi får se om det blir så här eller om jag ändrar om alltihop 😄

Vår första tävling för året kommer antagligen ske vecka 5 i Jönköping. Kommer sänka nivån och börja om lite grann. Längtar verkligen!

Vore kul att få posera så här nästa år igen ... 😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229