Personliga Babykläder

Allmänt, Vardag, Mode och Skönhet, Graviditeten, Samarbete

Inlägget är sponsrat och i samarbete med Netshirt .

Nu närmar det sig BF med stormsteg och när han väl kikar ut vill jag handla mer kläder åt honom. Har inte så mycket i de minsta storlekarna då jag inte vet hur stor han kommer att vara. Kan bli så att vi får handla en hel del efter förlossningen om det visar sig vara en liten bebis där inne.

Men något som jag saknar i bebisens garderob är personliga kläder. Bodys och liknande som man kan designa själv. Hos Netshirt kan man designa babykläder på precis det sätt man vill. Jag skulle vilja ha bodys med hans namn och lite andra roliga texter på. Man kan även välja att sätta bilder på kläderna. Funderar på om det vore fint med en body där hans ultraljud är på? Det bästa med att handla på Netshirt är att du kan designa både babykläder, men även kläder till vuxna, till bra priser! Kanske en perfekt doppresent eller en accessoar till möhippan? Känns som att det är många som är gravida och får barn just nu. Kanske är detta den perfekta presenten när man ska träffa den nyfödda för första gången? Jag hade åtminstone blivit hur glad som helst!

De har en enkel designfunktion så det är bara att klicka sig in på deras sida för att kolla på olika plagg, texter och bilder man kan använda. Kanske att man till och med kan matcha med sin bebis? Vore ju hur mysigt som helst!

Vill du designa dina egna babykläder kan du klicka HÅR.

Vad sägs om den här bodyn?

Eller kanske den här pyjamasen?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229