Onsdag 1a augusti

Allmänt, Vardag, Ätbart

Godmorgon!

Äntligen 1a augusti idag. Nu närmar det sig BF, min födelsedag och husköp! Jag längtar även efter hösten så vi kan mysa med infravärme och tända ljus på vår nya inglasade altan. Längtar!

Men idag är det onsdag och jag har för ovanlighetens skull en hel dag planerad. Första timmarna ska spenderas hemma. Packa, tvätta och duscha. Vid 11.15 ska jag vara hos barnmorskan för en kontroll. Det ska bli spännande att se hur han ligger i magen nu, hoppas att han är fixerad vid det här laget. Annars är det väl information, väga och ta blodprov skulle jag gissa på.

Efter det åker jag hem till mina föräldrar en sväng. Fixar med hästarna och kanske hinner med ett bad innan jag ska in till Tranås. Eventuellt ska jag träffa min mormor och morfar en sväng innan jag ska hem till min vän Tilda. Ska hem till hennes lägenhet och få träffa deras hund för första gången. Det blir kul!

Senare under dagen styr jag bilen hemåt. Då blir det en riktig myskväll här hemma med trerätters och alkoholfritt bubbel. Vi ska fira våra 3 år som förlovade och hela 4,5 år tillsammans. Det kommer bli mysigt!

Gillar

Kommentarer

Thea Martinsson - 22 år och blivande mamma
Jag börjar bli sååå himla nervös nu, inte alls långt kvar tills killarna är ute 🙈😍theamartinsson.se
elincarlssonse
elincarlssonse,
Och jag är så taggad 😍 Snart är vår väntan äntligen över! 🤩nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229