Onsdag & hårproblem

Allmänt, Mode och Skönhet

Godmorgon på er!

Mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår kväll. Endast lite huvudvärk kvar men det kommer inte få stoppa mig den här onsdagen. Har riktigt roliga planer framför mig och vädret ser ut att bli på topp! Enligt SMHI ska det bli 8 plusgrader och sol. ÄLSKAR!

Jag sov till halv 9 ungefär innan jag gick upp idag. Sedan dess har jag ätit frukost och kollat runt lite på en eventuell framtid. Fick nämligen ett erbjudande för några dagar sedan och det känns än så länge riktigt bra. Vi får helt enkelt se vad det leder till! Tack vare att jag är aktiv på alla sociala medier. Vilka möjligheter det öppnar! Men inget är som sagt bestämt ännu och det lär nog dröja ett tag tills dess.

Men dagens planer är att ta hand om kaninerna och sedan åka hem till mig. Min vän Tilda kommer nämligen till mig under förmiddagen så vi ska spendera lite tid ihop. Utöver det så ska Zille ridas och stallet ska fixas. Idag är ingen dag man vill sitta inne direkt. Nu behöver väl alla D-vitamin från solen skulle jag tro!

I kväll åker jag tillbaka till huset igen. Vi köpte en fritös i måndags så vi tänkte inviga den. Tror nästan det får bli sötpotatis för det är så himla gott. Får tänka ut middagen under dagen helt enkelt.

Det är verkligen dags för mig att boka en tid hos frisören... Det har växt något otroligt sedan jag klippte av det kort. Nu velar jag mellan att spara ut det längre igen eller klippa av det... Vad tycker ni???

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229