Nya rutiner

Allmänt, Vardag, Milo

Onsdag kväll & det är dags att försöka natta Milo i sin egna säng. Vi har haft ett litet uppehåll när han har varit lite förkyld (extra behov av närhet då) och sedan har jag haft så ont i ryggen, då har det varit skönare att liggamma. Har kommit in i lite nya rutiner på kvällen nu. En flaska majsvälling när vi äter kvällsmat och sedan tandborstning innan läggdags. Igår funkade även sömnen i sin egna säng bra. Hela 5.5 timme utan uppvak! Hoppas att det går lika bra i natt.

Onsdag idag och den har gått i full fart. Hade tänkt kika in här i förmiddags men Milo sov inte tillräckligt länge i vagnen, hehe. Vi tog som vanligt vår promenad efter frukost, sedan lagade vi mat, åt och styrde bilen mot babymassage. Fokus på armar och händer idag. Så mysigt! Men lättare sagt än gjort att massera en bebis som hellre vill stå på alla fyra 😅

Sedan blev det ett snabbt ridpass på Zille innan vi åkte in till Tranås för att provköra ännu en bil. Ska titta på lite mer modeller innan vi bestämmer oss. Men den vi körde i kväll var väldigt lovande!

Kvällen spenderade vi i soffan med lite god mat. Schnitzel, potatismos och pepparsås. Väldigt gott! En bra onsdag helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229