Nu är han officiellt pappa

Allmänt, Vardag, Elin, Graviditeten

Igår hade vi ett möte inne på kommunhuset angående faderskapsintyg för den lilla bebisen i magen. Där vi bor rekommenderar de att skriva intyg redan innan barnet är fött, för att slippa göra det under vår första tid med bebis. Kändes även väldigt skönt för oss att ha det gjort redan nu då det inte finns några som helst tvivel att Dennis inte skulle vara pappan. Är man inte säker rekommenderas det att man inväntar födsel och tar ett faderskapstest innan ett faderskapsintyg skrivs. Är man gift behöver man inte tänka på dessa saker utan då räknar dom med att maken är den riktiga pappan.

Så vi fick skriva på ett antal papper och vi fick även ha personer i rummet som vittnade då dessa papper är lika mycket värda som ett testamente. Så igår skrev Dennis över bebisens rätt att döpas i hans efternamn och även hans arvsrätt. Så himla stora saker egentligen!

Lilla familjen 💜

Gillar

Kommentarer

Loottzz
Loottzz,
skönt att ha det gjort innan, vi skulle gjort det men lyckades aldrig få tag i dom fast fick reda på efter att jag försökt få tag i fel ställe haha =) men nu är det iallafall gjort =)nouw.com/loottzz
elincarlssonse
elincarlssonse,
Haha, så kan det gå 😂 Så skönt 😇💙nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229