Nöjda!

Allmänt, Zilverster, Hoppning, Tävling

Nu rullar vi hemåt från Kinda efter en härlig tävlingsdag. Så roligt att äntligen vara igång igen! Tänkte berätta lite snabbt om rundorna och så får ni se filmerna i kväll helt enkelt.

90cm bed. A: 0 fel. Väldigt pigg och taggad häst i denna runda, vilket jag tycker är roligt! Han kändes hur fin som helst på framhoppningen så allt kändes bra. Själva rundan gick också bra. Kom nära på några ställen men han räddade upp det fint. Märks att man inte har hoppat bana på länge då det blir lite svårare på relaterade avstånd. Men felfritt och är riktigt nöjd!

100cm bed. A0/A0: 4 fel. En bra runda med lagom tempo. Kom fel på ett hinder och efter det var det ett relaterat avstånd upp till en röd oxer. Det gjorde att mina galoppsprång inte stämde längre. Så det blev ett kort galoppsprång innan avstamp. Det hindret rev vi men annars gick det fint.

Summan av det hela är att jag är väldigt nöjd. Inte hoppat bana sedan i maj så detta var verkligen över förväntan. Det vi behöver träna på är ju relaterade avstånd. Men det kommer med mer rutin och träning!

Gillar

Kommentarer

Ellen
Ellen ,
Skickat bilder, hoppas de kommit fram. Annars är det bara att säga till!ellenshorselife.blogg.se
elincarlssonse
elincarlssonse,
SÅ fina! Tack igen 😃nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229