Närhetsbehov

Allmänt, Vardag, Milo

Godmorgon!

Onsdag idag och det är ett riktigt höstrusk ute. Himlen är helt grå och det blåser nästan storm. Ganska mysigt att vara mammaledig då och bara kunna dricka kaffe under en filt i soffan.

Vi hade en väldigt bra natt med mycket sömn och det var välbehövligt då jag har känt mig väldigt krasslig. Känner mig varken bättre eller sämre idag, får hoppas att det håller sig så och hoppas att Milo slipper bli förkyld.

Just nu myser vi i soffan men snart tänkte vi gå ut en sväng med barnvagnen. Sedan vill jag fixa här inne. Perfekt väder för det! Vill ha upp lite tavlor bland annat och fixa med vårt vitrinskåp.

Får se om jag åker till stallet lite senare idag. Blir ingen ridning ute i skogen i varje fall med tanke på blåsten. Mest för att Zille är ganska pigg nu under igångsättningen och blåst brukar inte göra det bättre 😉 Antingen blir det vila eller longering i paddocken. Återstår att se!

Den här lilla killen har verkligen ett extremt närhetsbehov, så här har vi sovit sedan midnatt då han vägrade sitt babynest, vill så gärna ligga nära ❤️

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
elincarlssonse
elincarlssonse,
trix
trix,
Åh vilken liten sötis! 😍😍nouw.com/trix
elincarlssonse
elincarlssonse,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229