Mys på hög nivå

Allmänt, Ätbart

Ber om ursäkt för dålig uppdatering under fredagen. Men så kan det bli ibland.

Gick i skolan 8 till 15.20. Pluggade stenhårt varje håltimme och rast. Det resulterade i att jag blev klar med en inlämning i filosofi och att jag kunde spendera min andra håltimme ihop med mormor. Där blev det kaffe och ballerina. Gott!

När jag kom hem bloggade jag, åt och sedan gick jag ut till stallet. Fixade endast alla stallsysslor och fodrade hästarna då de vilade idag. I morgon ska vi ut i skogen för att jogga igenom kroppen ordentligt, alltså Zille efter gårdagens hoppträning. Då ska jag börja rida in mig på mitt nya system och se hur det känns!

Efter det hämtade Dennis upp mig och då åkte vi till Tranås. Vi köpte ett sminkbord på Tranås Vilda Loppis så vi var och hämtade det. Ska måla om det och sedan blir det perfekt!

Sedan åkte vi hem. Stannade till hos mig och hämtade upp Melvin. När vi väl kom till huset satte vi igång Fångarna på fortet och efter det kollade vi på Jocke och Jonnas senaste spökvideo. Scary!

Klockan är över midnatt nu och vi ska sova. Ville bara kika in här och skriva godnatt till er. Hoppas att ni alla har haft en riktig bra fredag så hörs vi i morgon. GODNATT ❤️

Väääldigt snabb och enkel mat i kväll... inte speciellt nyttigt men det var gott i varje fall.

Sedan lite mys under kvällen förstås. Det är ju ändå fredag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229