Mycket roligt på gång

Allmänt, Vardag, Elin

Min onsdag har varit riktigt bra! En trevlig dag i skolan. Fikade i cafeterian och en väldigt chill sista lektion. Trevligt med sådana dagar i bland!

Efter skolan åkte jag hem och då fick jag ett roligt telefonsamtal. Så nästa vecka ska jag iväg på en arbetsintervju! Ska bli så spännande 😍

Efter det tvättade jag bilen, fixade i stallet, tog in hästarna, fikade med mamma och pappa och sedan var det dags för en ridtur. Som jag skrev i tidigare inlägget skötte han sig riktigt bra!

Kvällen har sedan spenderats ihop med Dennis. Kom hit lagom till Farmen och efter det började vi att steka raggmunkar. Det var gott men det tog minsann lite tid. Sedan har jag jobbat, planerat in en tripp till Stockholm bland annat! Kommer bli så kul. Det är ett event jag ska gå på med mina kollegor. Ska bli så kul att träffa alla då jag är ny!

Nu väntar dock sängen. Eller jag ligger redan här men det är dags att sova. I morgon är det torsdag och min klocka kommer ringa extra tidigt. Ska nämligen försöka hinna fotas av mamma innan skolan. Ska nämligen ansöka om en rolig grej och då krävs lite nya kort!

Känns som att jag har mycket roligt på gång nu! Nu måste jag dock varva ned så jag lyckas att somna. Hoppas ni alla har haft en underbar onsdag så hörs vi i morgon. Godnatt 💓

Två från nyår! Gillar de här bilderna faktiskt. Tycker man kan se hur glad jag var över att fira in 2017!

Gillar

Kommentarer

hohlander
hohlander,
Mysig blogg!nouw.com/hohlander
elincarlssonse
elincarlssonse,
Tack så jättemycket! 😄✨nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229