Mycket piggare idag

Allmänt, Vardag, Milo

Onsdag idag och jag mår så mycket bättre än igår! Inte alls ont i bröstet, känner mig inte febrig och helt enkelt frisk. Fick sova riktigt bra i natt också och Milo ville inte gå upp förrän 10. Så en rejäl sovmorgon! Hann till och med vara vaken & bara mysa i sängen en timme innan Milo vaknade. Så idag blev det en sen frukost, sedan amning i soffan och där efter en promenad med barnvagnen.

När vi kom tillbaka hem sov Milo i vagnen medan jag lagade mat. Sedan har vi fixat lite här hemma och nu har Milo somnat i min famn här i soffan. Jag kollar på Bachelor och han sover. Så himla mysigt!

Om 1.5 timme kommer mamma hit. Då ska vi ta en kopp kaffe innan jag ska göra mig i ordning. I kväll ska nämligen jag & Dennis på en förstahjälpenkurs som BVC håller i. Så det blir första gången med barnvakt för Milo. Även om det hade funnits roligare saker att göra i kväll känns det viktigt att kunna ifall det skulle hända Milo något. Vi kommer få lära oss HLR för barn, ifall de sätter i halsen, brännskador och kylskador. Det ska bli intressant!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229