Morgonkaffe

Allmänt, Vardag, Drickbart

Godmorgon på er!

Onsdag idag och när klockan var 6 kunde jag inte somna om. Så jag gick upp, släppte ut Melvin i trädgården, åt frukost framför Youtube och sedan gjorde jag i ordning mitt morgonkaffe och begav mig upp till kontoret. Är än så länge väldigt tomt här inne, längtar tills vi ska inreda detta rummet. Men oavsett vad så gillar jag att sitta här och skriva, planera och dricka kaffe.

Planerna idag är att efter detta inlägget ska jag och Melvin ut på en promenad. Sedan ska jag kolla en stund på hoppningen från EM innan jag åker. Tänkte vara i Tranås ganska tidigt för att sätta in lite pengar. Sedan åker jag hem till mamma och pappa. Fixar i stallet, fixar inne och kollar lite till på EM. SVT1 sänder hoppningen från 8.30 till 13.30 idag. Kul!

På hästarnas planering står en promenad på schemat och jag tänkte i stället börja städa lite i stallet/sadelkammaren. Håller även på att rensa både garderob och i hemmet på saker som aldrig används. Försöker slänga ut annonser på det mesta i olika facebookgrupper. Så det tänkte jag fortsätta med under dagen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229