Monday mood

Allmänt, Vardag, Melvin

Godmorgon på er!

Måndag idag och det innebär att jag ska påbörja min andra jobbvecka. Jobbar 7.15 till 16 idag som vanligt. Dock är det ingen toppen-dag idag. Vaknade upp med så ont i magen så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Nu har det värsta gått över i varje fall så jag hoppas att det släpper under dagen. Så jobbigt att det i princip ständigt är något fel med mig och min kropp. Hade velat ha en ordentlig undersökning där man går igenom ALLT för att se om det är något skumt.

Efter jobbet ska jag möta upp min vän Elsa och sedan ska vi faktiskt fika. Blir trevligt och framförallt mysigt med en fika! Vi har inte träffats sedan studenten och innan dess träffades vi 5 dagar i veckan. Så det blir kul att träffas och prata ikapp!

Hästarna vilar idag så jag åker bara hem, kollar till hästarna, ger dem mat och sedan ska jag och hundarna åka hem. Kommer nog troligtvis hem lite sent men kvällen vill jag helt och hållet spendera ihop med Dennis. Nu när jag slutar jobba vid 16, sedan till stallet och rider, sedan hem så kommer jag hem väldigt sent om kvällarna.

Nehe, nu ska jag jobba. Vi hörs senare 🤗

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229