Mitt 2017 del 1/2

Allmänt, Vardag

Januari: Dennis hyrde hus i Aneby och jag bodde fortfarande hemma. Jag sålde min Volvo S60 och köpte i stället en Audi A2. Vi firade morfar som fyllde 70 år. Jag badade, gick promenader i vintervädret och röstade fram Peder Fredricsson som Jerringprisvinnare. Zille fick sin första lyckoängel! Vi hopptränade och släppte även några vloggar.

Februari: Var på GHS, shoppade en hel del där, Dennis skadade sig i skogen, vi kollade på Fifty Shades Darker på bio, åt planka hos mamma och pappa och sedan firade vi 3 år tillsammans. Vi var även på Svenska Rallyt. Jag och Zille tränade vidare. Jag var även på en arbetsintervju där jag skulle förvänta mig att bli kallad h*ra. Läs det här -> http://elincarlsson.se/forvanta-dig-att-bli-kallad-hra-28790501

Mars: Vi firade Chappe som fyllde 10 år, red Zille, Chappe fick åka till veterinären på grund av ett sår på hornhinnan och mamma fick gå med foten i gips. Jag klippte av mitt hår, fick min studentmössa och gick på 100 dagars fest. Jag var utklädd till Queen of Hearts! Sedan var det hoppträning och tävling!

April: Åt glass, fick reda på att vi snart skulle flytta till Askeryd, HV71 vann SM GULD, testade skytte för första gången, fikade, drack blått vin, tävlade, gjorde påskägg, var på fest, släppte ut kaninerna och åkte till Stockholm.

Maj: Solade, pluggade en hel del, skrev på hyreskontrakt, myste med kaninerna och tävlade en del.

Juni: Jag gick balen, karnevalen och studenten! Vilken månad! Det blev även en sväng till Ullared och sedan lite midsommarfirande. Vi flyttade även till härliga Askeryd!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229