Min planerade torsdag

Allmänt, Hem & Inredning

Hej på er! Godmorgon känns fel att skriva när klockan är efter 11 och jag gick ypp vid 7.

Men idag hann jag inte med att skriva ett morgoninlägg. Började vid 9.10 men morgonen spenderade jag med lite plugg. Sedan åkte jag till skolan och nu har jag lunch. Endast en lektion kvar innan denna skoldag är slut.

Efter skolan, alltså vid 13, ska jag iväg till en arbetsplats. Sökt extrajobb där och nu ville de att jag skulle komma in för att prata lite.. Så det ska jag göra! Efter det är det dags att inta M.O.As, ett café här i Tranås. Där ska jag nämligen möta upp min vän Tilda. Det blir en fika och massor av tjejsnack skulle jag gissa på!

Efter det åker jag hem, fixar i stallet och sedan ska jag även testa den nya utrustningen som jag köpte igår. Blir spännande! Sedan blir det RÅ-plugg resten av kvällen. Har ett prov i entreprenörskap i morgon och det känns som att det kan bli lite klurigt. Sover hemma i natt och umgås med mina böcker. Kul 😉

Är det någon mer än jag som totalt ÄLSKAR att ha blommor hemma? Blir så fint och hemtrevligt! Här är tulpanerna vi fick av mamma och pappa för några veckor sedan.

Sedan de underbara rosorna jag fick igår! Så nu får de pryda köksbordet ett tag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229