Min onsdagsmorgon

Allmänt, Ätbart

Godmorgon på er!

28e december idag och vi närmar oss verkligen 2017 snart. Tycker det ska bli kul. Älskar nyår på något sätt. Känns verkligen som nytt år och nya möjligheter. Jag kommer att skriva mer om mitt kommande 2017, men jag kan säga redan nu att det kommer hända SÅ mycket förändringar. Blir kul!

Men än är det inte 2017 utan vi befinner oss fortfarande i 2016. Idag har vi en planerad onsdag på gång. Dennis jobbar men jag, mamma och pappa är lediga. Så om någon timme ska vi tre som är lediga åka till Nässjö. Mamma och pappa ska visa upp sin bil då de blev påbackade på en parkering. Alltså de ska visa upp bilen för en verkstad som sedan ska fixa skadan. Sedan ska vi handla lite och köpa med oss fika till min morbror med hans familj. Det blir en liten mini-jul då min kusin och hennes familj var utomlands under jul. Så det blir trevligt!

När vi kommer hem igen ska stallet fixas och hästarna ska troligtvis promeneras. Efter det kommer jag åter igen styra bilen till huset. Kvällen spenderas här och vi tänkte laga lite mat. Det är ju ändå lillördag!

Nu ska jag börja göra mig i ordning och sedan starta bilen! Hoppas ni alla får en toppendag!

4 bilder från min onsdagsmorgon 😚

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229